Vi-ka houtkachels

Vi-ka houtkachels zijn degelijke, betaalbare sfeerkachels zonder al te veel franje, maar wel voorzien van alle gebruikersgemak. Zo zit op elke Vi-ka kachel, standaard, een regelbare zuurstoftoevoer en kan men met een geïntegreerde hendel de bovengelegen as, zonder de kachel te hoeven openen, naar beneden verplaatsen. Een aslade is bij alle modellen standaard geïntegreerd. Elk model heeft een achter- en een bovenuitgang. Afhankelijk van uw situatie kunt u zelf kiezen welke uitgang u wilt gaan gebruiken. Alle modellen zijn o.a.  voorzien van een CAE (EN 132/40) keurmerk.

Vi-ka houtkachels met hoog warmte rendementGietijzeren Vi-ka houtkachel, nostalgisch uiterlijk met een hoog warmte rendement

De gietijzeren Vi-ka houtkachels hebben een nostalgisch uiterlijk, maar voldoen aan de hoogste eisen van de moderne tijd.
De Vi-ka houtkachels zijn kwalitatief hoogwaardige kachels met een optimaal warmte rendement. Ze worden met de grootste zorg ontworpen en gefabriceerd, maar zijn desondanks heel betaalbaar.

Wilt u de houtkachel als bijverwarming of als hoofdverwarming, het is allemaal mogelijk met de  keuze in Vi-ka houtkachels. Kijkt u ook eens bij onze haardaccessoires.